Gjester

Vi er virkelig heldige med å ha blitt kjent med så mange japanere. Mange i nabolaget, men også mange i kirka. Men så travle japanere er! Det er ikke lett å finne et tidspunkt der man kan møte en hel familie bare for å være sammen, men det klarte vi denne søndagen! Familie Yanase er en familie som går i den kirka vi går i hver søndag. De har to tenåringsbarn som har vært mye på besøk hos oss. Begge foreldrene er engelsklærere, og disse har dermed vært noen vi har kunne kommunisert med fra første stund her i Japan. En flott familie med en spennende troshistorie og livshistorie.

Begge ungdommene har spilt Playstation hos oss ved flere anledninger. Og mot slutten av besøket måtte foreldrene også prøve seg på Playstation for første gang i sitt liv. Det er hva man kaller sporty folk! Vi er imponert!

IMG_7945

We are blessed with a lot of Japanese friends. We go to church together with the family Yanase. The teenagers have visited us many times, and we like that. The parents are English teachers. That makes these the people that we managed to talk to from the beginning of our stay here in Japan. The parents played Playstation for their first time at the end of the visit. Sporty people! We are impressed!

IMG_7952IMG_7946

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s