Ferie!

Det er jammen ikke mange fridager i den japanske kalenderen! Vi var heldige med at både språkskolen og barnehagen hadde noen fridager i anledning jula og nyttår, men utover det har det gått i ett hver dag så og si. Men nå er vi i gang med en lengre feire, den japanske vårferien. For oss er denne ferien en ferie på 3 uker. Det er rund disse tidene at den berømte Sakura-blomsten vil blomstre. Denne blomsten betyr mye for Japanere, og det er dermed naturlig for dem å la denne blomstringen være hvor barnehage- og skoleåret slutter og starter på nytt.

Vi er imponert over Alf Ivar og Benjamin, guttene våre. De har klart å bli kastet rett inn i en japansk barnehage midt i barnehageåret og vært der med hele seg frem til nå! De har kjempet seg gjennom hver sine kamper, enkelte av dem er enda ikke ferdig kjempet. Men for et pågangsmot de har vist, for et godt humør de har hatt gjennom alt og hvilke lure strategier de har funnet opp helt selv i møte med masse! Vi håper og ber om at det skulle forbli slik gjennom de videre kampene, oppturene og nedturene de møter på. Og vi håper og ber om at vi må få være de foreldrene guttene våre måtte trenge når vi bor her i Japan.

Vi har ikke lagt noen planer for ferien. Vi tenker hovedsakelig å være hjemme og sammen med alle de flotte menneskene vi er blitt kjent med her i nærområdet og i kirka.

Etter siste dag i barnehagen og språkskolen som var på fredag (15.mars) gikk vi til en lekepark og bare koste oss med hverandre i vårsola.

IMG_5257IMG_5238IMG_5239IMG_5230IMG_5241IMG_5265IMG_5253

En kommentar om “Ferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s