Ungdom i Japan

I dag (20.mars) arrangerte og inviterte ungdommene i あおたにkirke til noodle-party. Ole Bjarne ble den av oss som ble med på det hele fra start til slutt.

IMG_5435

IMG_5437

Vi synes det er fint at de er en gjeng kristne ungdom i en av WJELC-kirkene (West Japan Evangeligal Lutheran Church). Det er disse kirkene NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) samarbeider med. NLM er den organisasjonen vi arbeider i. Selv om ungdommene er en gjeng, er de en liten gjeng med tanke på at vi bor i en millionby. Vi heier på dem! Med glede ser vi at hver og en av dem har unike ressurser og er hekta på Jesus. At de prioriterer å komme sammen til tross for at de bor på ulike steder i byen, er flott synes vi. Dette vitner om at de har forstått noe viktig! Vi håper og ber om at hver og en av dem skal få lov til å vokse i kjennskap til Jesus og få bevart troen sin gjennom  mange krevende valg som enhver ungdom står ovenfor.

We just love to spend time together with these young people. You rock!

Etter noodlene var spist, hang en del av ungdommene igjen utenfor kirken med Ole Bjarne. Da tok Tone og ruslet ned til dem sammen med Alf Ivar og Benjamin. Det er alltid stor gjensynsglede hos både ungdommene og guttene våre hver gang de møtes.

IMG_5430IMG_5403IMG_5445IMG_5412IMG_5392IMG_5410

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s