Ut på tur med ungdommene

Å drive kristent ungdomsarbeid er veldig mye mer enn å lese bibelen sammen med ungdommer!

Både Ole Bjarne og Tone, vi har begge fått lov til å beholde troen på Jesus helt siden vi var små barn, gjennom ungdomsårene og frem til nå når vi er voksne. Når vi tenker tilbake på hva det var som bevarte oss som kristne i ungdomsårene, var det like mye de gøye aktivitetene sammen med de andre kristne som å lese i bibelen. Som ungdom trenger du å høre til i en flokk, du løsriver deg fra tankegodset til din egen familie – og dem du henger mest sammen med former dine nye tanker og meninger.

Det er med stor glede at vi nå på nytt kan sette igang med masse god aktivitet for ungdommer så vi på nytt kan samles og med det lettere dele tanker og meninger på en god måte. Det er langt ifra det samme å møtes jevnlig på chatteprogram en kort stund.

Lørdag 2.april fikk vi være en hel dag sammen på tur til to forskjellige blomsterparker. Vi spiste sammen, snakket sammen, gikk på tur sammen og hadde konkurranser sammen. Ungdommer fra nabolaget var også med oss, veldig koselig. En flott dag som best beskrives gjennom bilder. Og bilder er jo kjempeviktige i ungdomsarbeid. Det er virkelig viktig å ha gode bilder å kunne dele på sosiale medier:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s