Lek i gata

Med stadig varmere vær og synkende Covid-statistikk, kommer vi og alle andre i nabolaget vårt ut av husene igjen. Vi har hatt mange flotte lekestunder i gata hvor vi stadig får lov til å møte på og prate med nye mennesker her vi bor. Nå er vi jo også så velsignet av å kjenne mange, så det er ikke lenge vi er ute før vi også får treffe på kjentfolk.

En av vår nye favorittaktivitet når vi er i gata og leker, er blitt å tegne med kritt. Alf Ivar og Benjamin har ørene og øynene på stilk når det lekes midt i gata, de oppdager fort når en bli kommer og lette på foten er de også – så å leke i gata mestrer de veldig godt. Å leke midt i gata er blitt normalen. Men når Caspian også er med på leken ute i gata, må mamma eller pappa være med.

Vi er klar over at vi kom i skade for å gjøre en grammatisk feil i setningen vi endte opp med å skrive på gata. Det heter «Jesus loves you». Det var guttene som ville at vi skulle skrive dette på gata. De har blitt så glade i sangen «Jesus meg elsker», og den heter på engelsk «Jesus loves me, this I know». Denne sangen finnes også på japansk. Sangen ble sunget med høy røst da vi skrev setningen, ja – vi hadde det riktig så gøy og fint.

Det er Caspian som liker å se på denne sangen på YouTube som har gjort at storguttene har lært seg denne sangen.

https://www.youtube.com/watch?v=owx3ao42kwI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s