Millionbyen hvor barn trygt kan kjøre toget alene

Mye flott som skjer i livet vårt, og dermed blir det ikke alltid like god tid til på oppdatere bloggen vår. Takk for tålmodigheten deres.

Vi er veldig takknemlig for at våre to eldste gutter har funnet seg godt tilrette på den internasjonale skolen. De både lærer masse og skaffer seg gode venner. Vi velger å takke Jesus for dette. Og det er gjennom det at barna våre har det trygt og godt i sin hverdag at vi som familie kan fortsette å være her i Japan.

Det er flott å bo i en millionby hvor det er helt trygt for barn å kjøre toget helt alene, her er Alf Ivar på farten med venner.

Over halvparten av elevene på den internasjonale skolen er japanere. Så guttene våre har veldig mange japanske venner. Men det finnes også elever fra andre land. Her er Benjamin på besøk hos noen vi kan kalle verdensborgere. Mannen i huset er fra Frankrike, damen i huset er fra Sør-Afrika og sønnen har helt frem til nå bodd i USA.

De av dere som leser bloggen og ber til Jesus, må gjerne være med oss å be om at storguttene fortsatt må få lov til å trives og ha det trygt i sin hverdag. Og vær gjerne med å be om at vi må finne en trygg og god barnehage til minstemann Caspian når den tid kommer slik at også han kan ha det godt her sammen med oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s