Takknemlighet over å høre til

I disse dager er det viktig å vite hvem som er sin mor og far. Det har vel vært viktig i alle tider, men nå har dette blitt borte for mange mennesker i verden – og da har vi kanskje mer enn tidligere virkelig sett hvor viktig det er å vite. Tone og Ole Bjarne innser at vi virkelig har noe unikt i vårt familiefellesskap. Ikke bare vet barna våre hvor de kommer fra, men også vi og tidligere generasjoner kjenner til hvor de kommer fra. Det har vært flott å samle storfamilien vår mens vi har vært her på ferie i Norge. En storfamilie i nord og en storfamilie i sør. Vi har trekk med dem som sammenfaller, men også ulikheter med dem alle. Både av det gode og av det litt mindre gode… Vi velger å takke Gud for storfamilien vår.

Mens vi har vært på feire her i Norge har vi også kjent på velsignelsen av å ha en utvidet familie i det kristne fellesskapet. Våre kristne brødre og søstre her i Norge er oss til stor velsignelse. Å høre til i en slik kristen storfamilie er virkelig unikt! Takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s