En flott søndag i Finnsnes Misjonsforsamling.

Veldig flott for oss å være vitne til så mye omsorg og misjonsengasjement samlet i Finnsnes Misjonsforsamling (Fimis) i dag. I dag fikk vi nemlig lov til å forkynne om Jesus kombinert med å fortelle om Japan på søndagsmøtet med både barn og voksne tilstede i Fimis. Det gjør godt for oss å kjenne på hvordan kristne i Norge er veldig viktige for det vi står i når vi er i Japan. Slikt gjør Gud stor for oss.

Et smittevernstiltak her i Norge er å tallbestemme hvor mange mennesker et lokal egner seg til å ta imot. Dette er for å sikre at sosial distanse opprettholdes. I dag fikk vi høre om at det var flere som hadde kommet til dette søndagsmøtet, men som måtte snu i døra og gå hjem igjen da allerede lokalet var fylt opp med det antall mennesker som var bestemt. Vi kjenner på stor takknemlighet for alle som ønsket å komme.

Vi kledde oss opp i Yukata da vi stod på scenen. Dette er en sommerdrakt japanere kan bruke når de er på festivaler eller i forbindelse med at de bader i varme kilder. Yukata kan ligne litt på den mer kjente drakten Kimono.

Men japanere går jo ikke rundt i Yukata eller Kimono hver dag, og dette valgte vi å gjøre et poeng ut av. Det tok derfor ikke lang tid før vi tok av oss draktene igjen. Japanere kler seg jo nemlig akkurat slik som vi kler oss i Norge.

Vi tok utgangspunkt i et bibelvers som forteller oss at Jesus ønsker å gi oss hvile. Et bibelvers som forteller at Jesus ønsker at vi kommer til han når vi strever og har det tungt.

«Kom til meg alle som strever, og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile» (Mateus 11.28)

Vi opplever at japanere går rundt med mange byrder i sin hverdag. Det har dermed vært stort for oss å kunne være i Japan for å fortelle om Jesus til dem. Jesus som på underfullt vis kan gi hvile midt i byrden og strevet i alle våres liv. Jesus som elsket oss først, slik at vi kan elske hverandre. Vi har sannelig fått så mye fra Jesus helt ufortjent.

Helt avslutningsvis sang vi en japansk barnesang som handler om Jesus og hva han er.

Vi må konkludere med at det var godt for oss å kjenne på et nært fellesskap midt i den sosiale distanseringen som er nødvendig nå under pandemien. Det går ikke ann skjule for oss at det er spesielt godt å kjenne på omsorgen i dette kristne fellesskapet mellom generasjonene som er i den kristne forsamlingen. Vi velger å takke Gud for dette.

En kommentar om “En flott søndag i Finnsnes Misjonsforsamling.

  1. Så fint at dere fikk møte misjonsfolket og formidle noe av tjenesten dere står i der ute. Håper at Norgesoppholdet kan gjøre dere alle godt! Velsignet tid! Mvh Liv

    Sendt fra min iPhone

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s