Godt å stå sammen i bønn

Det er godt å komme sammen i bønn. Det synes iallfall vi. Vi er velsignet med ukentlig bønnefellesskap i Aotani kirke foruten regelmessig bønnefellesskap med medmisjonærer via videochatprogrammet Zoom.

Bønneemner relatert til utfordringer knyttet til koronaviruset er sentrale i bønnefellesskapene vi er en del av nå for tiden. I dag forteller japanske nyheter om at Osaka, nabobyen til Kobe hvor vi bor, erklærer rød alarm da de har opplevd en svært kraftig smittespredning den siste uka. Den muterte formen for koronaviruset har altså nå meldt sin ankomst til Japan, og landet forbereder seg på sin fjerde koronavirusbølge.

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/backstories/1577/

Det er et privilegium å tro på en levende Gud som ønsker å stå med oss og å stå med de rundt oss i de utfordringene som er her og nå og i de utfordringene som ligger foran i tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s