Sommerferie i Norge

Da ser det ut som at det er vår tur til å få lov til å forsøke å reise til Norge for å ha ferie der. Dette ser vi veldig frem til. Vi savner et møte med Norge nå etter nesten 3 år i strekk her i Japan. Det blir spennende å se på hvilken måte vi får anledning til å møte alle i familiene våre, og ellers venner, bekjente og vårt kjære misjonsfolk.

Fremkommeligheten i verden er kraftig redusert. Og nye regler kommer til både her og der hele tiden. Dere kan derfor gjerne være med oss i bønn om at vi må få til å benytte oss av flybillettene vi har med avgang fra Japan 22.april.

Reisen blir tidsmessig veldig lang denne gangen. Både flyruten og koronavirustester før og underveis skaper denne ekstra lange reisen. Vær gjerne med oss i bønn om at vi måtte få oppleve å ikke stoppe opp noen steder underveis på grunn av mangler eller komplikasjoner, men at vi må få lov til å komme oss helt fra Kobe i Japan til Finnsnes i Nord-Norge i et strekk som planlagt.

Av datoen vil noen av dere legge merke til at det er en høygravid Tone som vil dra til Norge. Håpet er at vi returnerer til Japan 23.juli med en en måneder gammel gutt sammen med Alf Ivar og Benjamin. Dere må gjerne også være med oss i bønn om at dette må gå godt for oss som familie. At fødselen må gå godt. Og at vi kan få lov til å returnere til Japan som en samlet familie.

Vi planlegger å dra til Sørlandet etter gutten er født i Nord-Norge.

Vi er ydmyke. Vi har sannelig betalt en liten pris siden vi nå får anledning til å forsøke å reise til Norge bare et år seinere enn planlagt. Våre tanker går til alle dem i verden som ikke har mulighet til slike reiser. Vi vet for eksempel om barnefamilier her i Japan hvor mannen i familien er koronafast i et annet land.

En kommentar om “Sommerferie i Norge

  1. Hei! Så godt å høre at dere får et sommeropphold i Norge med fødsel og kjærkomment samvær med familie. Vi er med i bønn framover og ber om at alt legger seg tilrette for dere alle! hilsen Marie

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s