Søndagsskolen, en plass hvor nabobarna kommer

Før i tiden var det vel litt slik i Norge at hvem som helst i bygda eller i byen sende barna sine til søndagsskolen i kirka eller på bedehuset uavhengig av om de selv gikk til kirka eller ei. Det kan godt være at det er slik fremdeles enkelte steder i Norge. Det er fint hvordan kriker og bedehus kan få lov til å være være et trygt og fint samlingssted for barna i nærområdet.

Aotani kirke sin søndagsskole får jevnlig besøk av forskjellige barn fra nabolaget. Mange av barna kommer fra familier som ikke tror på Jesus, men foreldrene sender dem likevel avsted til kirka. Søndagsskolen er et trygt sted for barna, det er mange flotte voksne og ungdommer der som tar barna godt imot – barna blir sett og hørt. Barna får høre spennende historier fra bibelen, jobbet med morsomme oppgaver – og det er alltid masse kjekk leketid på slutten. Kommer du riktig mange ganger på søndagsskolen, får du til og med premie av søndagsskolelæreren. Søndagsskolen er virkelig et flott samlingspunkt på søndagsmorgenen for nabolaget vårt.

Når barna på søndagsskolen kommer hovedsakelig fra hjem hvor foreldre ellers ikke går i kirka, vil oppmøtet på søndagsskolen variere fra søndag til søndag. En dag med fint vær må mange av barna heller være med sin egen familie på en utflukt for eksempel, og da får de ikke tid til å komme på søndagsskolen. Men på tross av varierende oppmøte av barn på søndagsskolen, står de voksne og ungdommene klare hver eneste søndag til å ta imot barna. Vi beundrer deres overgivelse inn i dette arbeidet, og vi ber om at søndagsskolen også langt inn i fremtiden skal få lov til å være et lite samlingspunkt for barna i nabolaget. Vær gjerne med oss i bønn om dette.

En kommentar om “Søndagsskolen, en plass hvor nabobarna kommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s