State of Emergency

Nå er det State of Emergency i området vi bor i. De anbefalte begrensningene gitt av myndighetene er langt mindre enn sist vi opplevde State og Emergency. For eksempel skal skoler helst holdes i gang hele tiden. Restauranter stenger tidligere, slik at utelivet med all alkoholen blir mindre tilgjengelig – men restauranter vi holde åpent på dagtid. Businessfolk er bedt om å jobbe 70% hjemmefra hvis det er mulig. Og folk blir bedt om å holde seg mer for seg selv i fritiden. Konserter og teater ber myndighetene om å ikke gjennomføre så mye aktivitet. Og det er nok med dette bakteppe at Aotani kirke som er den den samarbeidskira som samler flest folk fra flere bydeler har valgt å bare ha sine gudstjenester på YouTube for en periode. Mindre kirker slik som Seishin kirke velger fremdeles å ha vanlige gudstjenester der de allerede smittervernstiltakene fremdeles opprettholdes.


Vi kommer med andre ord mest sannsynligvis til å ha to gutter på den internasjonale skolen hele tiden fremover mens vi selv ikke får gjort så mye konkret arbeid annet enn å være i relasjonene vi har med folk i og utenfor kirka ved å tekste noen meldinger i ny og ne og ha videochat med dem. Det vil kanskje kunne dukke opp noen klubbaktgviteter i enkelte kriker som fremdeles gjennomføres hvor vi kan bidra på kort varsel hvis det er til hjelp. Vi kan vel konkludere med at Gud virkelig har velsignet oss med mye bønnetid i oppstarten av misjonsarbeidet vårt her i Japan. Vi velger fremdeles å være i forventningen til alt som er rundt oss midt oppi og alt som vil komme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s