Da er skolegutten og barnehagegutten i gang

Endelig fikk Alf Ivar gått avsted til Marist Brothers International School som han begynte på i vår. På grunn av Koronaviruset valgte denne internasjonale skolen å bare ha skole online i vår, og nå har skolen hatt en lang sommerferie. Alf Ivar var en spent gutt, og det med god grunn! Ikke bare må han dra til et sted som prater et språk han enda ikke kan, det er heller ingen der som han kjenner. Hadde han startet på skolen i Norge ville han jo startet i første klasse sammen med sine naboer, og han ville forstått alt som ble sagt på skolen fra første stund. Ja, vi er imponert over Alf Ivar og den innsatsen han har lagt ned i den japanske barnehagen og den innsatsen det ser ut som han er villig til å legge ned her på den internasjonale skolen. Han er virkelig en gutt med ressurser. Vi heier på han med hele oss!

Like imponerte er vi over Benjamin som fortsetter sitt tredje år i den japanske NLM-barnehagen Aobaen. Og nå uten storebror. Også han ser ut til å ta i med den styrken som trengs for å få et godt utbytte av tiden sin i barnehagen. Jo eldre man blir, jo mer mot kreves for ¨kunne stå opp som den man er. Det er flott å se hvordan Benjamin stadig forstår mer av forskjellene mellom den norske kulturen i hjemmet sitt og den japanske kulturen i barnehagen. Det er ikke alltid like lett å forstå hva som er greit å gjøre hvor. Vi heier på han med hele oss!

De av dere som ber til Jesus og leser denne bloggen, må gjerne stå sammen oss i bønn om at de begge to må føle seg trygge og ha trivsel der de er.

4 kommentarer om “Da er skolegutten og barnehagegutten i gang

  1. Så flott skolegutt!! Kjekt å lese bloggen! Følger dere og ber🙏. Lykke til på skolen og ønsker både Alf Ivar og Benjamin alt godt i et nytt skole/barnehageår! Flotte gutter!😘❤️🙏

    Liker

  2. Så flott skolegutt!! Kjekt å lese bloggen! Følger dere og ber🙏. Lykke til på skolen og ønsker både Alf Ivar og Benjamin alt godt i et nytt skole/barnehageår! Flotte gutter!😘❤️🙏

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s