Vann er gøy!

Alltid kjekt å invitere nye mennesker på besøk hjem til oss. Og ekstra gøy er det å leke med vann ute! Gutten vi har på besøk her sammen med foreldre og lillesøster er på alder med Benjamin. Det oppleves som velsignende å etablere kontakt med noe familier som har barn i hans alder også!

Også kjekt å spille noen runder Lotto!

Vi har også hatt kjempekoselig besøk av familien Nævdal. Å leke med vann med de er også kjempegøy!

Vi skal helt sikkert ha flere besøk hvor vi skal være ute og leke med vann. Men vi vil på samme tid fremdeles vise hensyn til det japanske samfunnet som helst ikke skal ha en ny smittetopp av koronaviruset. Disse menneskene vi har hatt besøk av her, har en eller flere i sin familie som går i samme barnehage som Benjamin. Derfor er vi allerede i kontakt med hverandre i utgangspunktet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s