Japansk barnehage og internasjonal skole

Benjamin sin japanske barnehage har begynt med tre halve dager denne uka (uke22). Det ser ut som han har kommet godt tilrette med å være i denne barnehagen uten følge av storebror lengre. De av dere som ber, må gjerne be om trygghet, trivsel og vekst for Benjamin videre i barnehagen.

Alle barna skal ha på seg maske mens de er i barnehagen. Det ser ikke ut til at Benjamin bryr seg noe om det. Smilet hans er godt synlig selv under maska:

Læreren i barnehagen sendte oss noen bilder av Benjamin mens han var i barnehagen:

Alf Ivar sin internasjonale skole har valgt å ta sommerferie. Det vil si at vi mottar daglige lekser til Alf Ivar på epost, men han skal ikke møte opp på skolen noen gang før til høsten. Det ser ut som at Alf Ivar har slått seg til ro på skolebenken her hjemme, og synes bokstaver er det gøyeste. De av dere som ber, må gjerne be for hans videre læring gjennom lekser på engelsk per e-post, og for hans oppstart som vil være i august.

Vi voksne har ikke hørt om annet enn at vi skal fortsette å lære japansk via videochat fire ganger i uka med lærer fra språkskkolen ut hele juni.

En kommentar om “Japansk barnehage og internasjonal skole

  1. Så kjekt å følge med dere i Japan! Flotte bilder g informasjon om familiens sysler i hverdagen. Kjekt å se at ungene trives og har det bra! Gud velsigne dere fortsatt i tjenesten! Hilsen Marie Gamlem, Ålesund

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s