English for Kids

Enkelte lørdager innimellom er det English for Kids (EFK) i Aotani kirke. Dette har Alf Ivar deltatt på noen ganger. Det er populært å gå på klubber hvor man kan lære seg engelsk, så dette er et flott arbeid i kirka som på mange måter trekker til seg flere ulike mennesker fra nabolaget. Yanasesan leder EFK hver gang, og jobber til daglig som engelsklærer i den japanske skolen.

Hvert barn får en oppmøtebok hvor de klistrer en klisterlapp for hver gang de deltar på klubben. Når det er gjort setter vi oss ned og leser dagens bibelvers på engelsk som er skrevet på tavla. Deretter leker vi ulike leker som kan lære oss engelske ord, og vi synger engelske sanger sammen. Avslutningsvis forklares meningen med bibelverset på japansk. Helst til slutt får vi litt snacks å spise før vi går hjem.

IMG_2570-2

IMG_2572

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s