Filmkveld

Vi har jevnlig invitert ungdommer til filmkveld hjemme i stua vår. Vi opplever at ungdommene setter pris på dette, og vi synes det er veldig fint å ha besøk av hver og en av dem. Disse filmkveldene i stua vår ser ut til å ha blitt en arena hvor ungdommene lett tørr å invitere med seg hvem som helst. Dette synes vi er spesielt gledelig.

Denne gangen så vi filmen «Veien til Betlehem» som er en spillefilm av juleevangeliet. Ingen av dem som kom hadde sett en film om juleevangeliet før, og dette skapte en spennende samtale etter filmen ble vist.

IMG_7312IMG_7320IMG_7309IMG_7299

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s