En liten pust i bakken

Livet i Japan er travelt. Småbarnslivet er travelt. Det tar krefter å lære seg et nytt språk. Det tar krefter å bo i et annet land. Vi liker det! Vi opplever at vi er på et godt sted. Vi takker Gud for at det ser ut som han gir nok krefter for hver dag både til liten og stor i familien. Og de av dere som leser bloggen og ber for oss, må gjerne være med å be om at både liten og stor i familien må få lov til å oppleve det videre også.

Språkstudiet vi går på er bygget opp av flere semestre. Mellom semestrene er det noen fridager. På disse fridagene tok vi denne gang en 4 dagers tur til Okinawa som er den sydligste japanske øya (24.-27.november). November er langt utenfor turistsesong, det er rett og lett det man kaller lavsesong. Dette gjorde at reisen og oppholdet ikke kostet oss så mange penger.

Det er stor enighet i familien om at turen gjorde oss godt. Spesielt godt gjorde det å komme til en plass som var varmt synes vi.

Okinawa mest kjente landemerke var Shuri Castle, men dette brant dessverre ned for ikke så lenge siden: Shuri Castle, once the heart of… Vi opplevde likevel å få se mye annet som Okinawa er kjent for, og vi satt også av god tid til å bare slappe av.

IMG_4565IMG_4448IMG_4413IMG_4486IMG_4492IMG_4622IMG_6823IMG_6827IMG_4551-2IMG_4577IMG_6824

Da vi var på Okinawa gikk det plutselig opp for oss at øya Okinawa er litt mindre enn øya Senja hvor vårt norske hus er. Men Okinawa har 166 ganger flere innbyggere (ca.1,3 millioner). Disse tallene og beregningene her er bare gjennomført ved et enkelt søk på Google. Nøyaktige tall omkring dette må hver enkelt leser søke opp og beregne selv på egenhånd.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s