Vitnesbyrd på japansk

Jesus betyr mye for oss. Det at vi lever livet vårt sammen med Jesus, gir oss noe som vi er veldig takknemlige for. Det har derfor vært stort for oss å stadig erfare at vi klarer å si mer om hva Jesus betyr for oss på japansk. For flere måneder siden ble vi spurt om vi kunne holde hvert vårt vitnesbyrd på japansk i ei av kvinneforeningene i Aotani kirke 5.desember. Vi sa ja til det dengang vi ble spurt, og har siden levd i det håpet om at vi tidsnok fikk lært oss nok japansk til å klare å holde hvert vårt vitnesbyrd denne dagen.

Det tok sannelig både tid og krefter å forberede et slikt vitnesbyrd på japansk, men nå i ettertid har det sannelig også blitt til velsignelse for oss begge to. Det var rett og slett godt å  dele noe om hva Jesus er for oss på morsmålet til dem som var kommet for å høre. 

Ole Bjarne sang også flere sanger:

Det var flott å delta på kvinneforeningen på mange måter. Det ble også servert god mat og vi spilte bingo sammen. Alf Ivar og Benjamin synes spesielt at bingo var kjempegøy.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s