5 år

Alf Ivar ble 5 år 4.desember, og bursdag er gøy! Desember er en travel måned, men vi hadde stor glede i å sette av en hel ettermiddag og kveld til å feire Alf Ivar med å spise på restaurant, gå på kino og kjøpe iskake som bursdagskake. Det er sannelig godt og verdifullt i en familie å gjøre hver og en av oss viktige for hverandre. Denne dagen var det Alf Ivar sin tur til å være spesielt viktig for oss.  Vi er stolte over det Alf Ivar er og det han presterer i hverdagen.

IMG_7135IMG_7158IMG_7157

En kommentar om “5 år

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s