Velsignelse og forbønn

I Japan er det rundt denne tiden på året seremonier i templene for barn i bestemte aldre. Kirka har valgt å komme med et alternativ til dette. På søndag (17.november) ble Alf Ivar og Benjamin sammen med jevngamle barn velsignet og bedt for av presten og medlemmer av eldsterådet i kirka.

IMG_3966IMG_3968-2

Dette kan minne om de mange forskjellige tilbudene som også finnes i den norske kirke, f.eks. å gå til kriken for å motta 4-årsboka osv. Selv om dette kan minne om noe i kirka i Norge, har dette ingen sammenheng. Her har den japanske kirka sett på sitt eget samfunn og samfunnets religionsutøvelse – og bestemt seg for å gi et alternativ til noe som for mange japanere er en viktig markering. Dette synes vi er spennende og flott! Selv om du er kristen kan du rett og slett få lov til å gi barnet ditt en flott og verdig markering i fireårsalderen i kirka.

Guttene våre er stolte av å ha disse ungdommene fra Bibelskolen i Grimstad med oss her i Japan. Også i dag var de i Aotani kirke sammen med oss og snakket med de ungdommene som allerede går i denne kirka.

IMG_3940

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s