BIG-elever

Vi har blitt velsignet med en gjeng BIG-elever som skal være her i Japan i flere måneder. BIG står for Bibelskolen i Grimstad. De skal være med og hjelpe til rundt forbi som for eksempel i barnehagen, eldresenteret, i ungdomsarbeidet og annet som dukker opp underveis. Vi opplever dem som en virkelig flott gjeng, og vi kjenner på at det vil være lett å motta hjelp av dem i stort og i smått. Vi gleder oss til å invitere dem med på det vi holder på med ved siden av det å være språkstudenter. Disse BIG-elevene vil også være med på det våre andre kollegaer gjør i sin misjonstjeneste. Det er sannelig en god ressurs for oss alle å få ut fire flotte ungdommer på denne måten.

De av dere som har lest en del på bloggen har nok forstått at vi har et stort hjerte for ungdommer. Vi har stor glede i å sette av ettermiddager og kvelder der vi har ulike ungdommer på besøk. Det var skikkelig gøy å ha disse BIG-elevene på besøk hjemme hos oss. Men enda artigere var det å vise disse norske ungdommene de japanske ungdommene i kirka på søndag (10.november). Og like artig var det å vise de japanske ungdommene i kirka disse norske ungdommene. Gud blir stor på en spesiell måte når du plutselig møter en jevngammel person fra et annet land som også tror på Jesus slik som du selv gjør.

Denne søndagen var det den nye ungdomslederen i kirka som talte, Shinki Takahira. Det gleder oss stort hvordan han fremtrer som den aller første ungdomslederen denne kirka noen gang har hatt. Og det gleder oss hvordan det ser ut til at han blir mottatt. Dette er spennende og flott! De av dere som leser bloggen og ber, må gjerne be for Shinki Takahira og den tjenesten han har begynt på.

IMG_3822

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s