Bursdagsbarn i barnehagen

På fredag (8.november) var det Alf Ivar sin tur til å være et av bursdagsbarna i barnehagen. I desember fyller Alf Ivar 5 år, og vi merker at han er blitt en stor gutt som plutselig har begynt å interessere seg for bokstaver. Litt forvirret er han når han lærer et sett med japanske tegn i barnehagen for deretter komme hjem til to foreldre som ønsker å lære han et annet sett med bokstaver (romanske bokstaver).

Det å ha et bursdagsbarn i barnehagen vil si at mammaen stiller opp og lager til lunsjen og bursdagskaka. Tone synes det er flott å være sammen med de andre mødrene.

Bursdagssangen ble sunget, og lys på kake ble blåst ut. Det gjør godt for en liten gutt å få slik god oppmerksomhet:

IMG_3735

Når det er bursdag, må man selfølgelig leke. Alle bursdagsmammaene fikk bind foran øyene, også skulle man kjenne på hendene til fire forskjellige barn – for deretter fortelle hvilken hånd som var sitt eget barn.

IMG_3740

Tone klarte å gjette riktig! Alf Ivar er en gutt som ofte er god og varm på hendene sine, så Tone gikk for å velge den hånden som var varmest.

Et stolt bursdagsbarn og en stolt bursdagsbror koste seg med kake:

Det er flott å se hvordan guttene våre stadig blir mer integrert i barnehagen. Fremdeles finnes språkbarriere der, men den er betydelig mindre. Fremdeles finnes det kulturkrasj, men guttene våre forstår stadig mer hvordan de skal oppføre seg slik at det blir til det beste for sine medmennesker.  Dere som leser bloggen og ber, kan gjerne be om at guttene våre må få lov til å få flest mulig gode hverdager i barnehagen fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s