Å heie hverandre frem

Vi opplever å ha et godt misjonærfellesskap med våre nærmeste kollegaer her i Japan. Vi er 10 misjonærer sendt ut av NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) i Japan nå. Det er ikke flere mennesker enn at vi opplever det som fint å knytte relasjoner med misjonærer fra andre organisasjoner og fra andre land der det faller seg naturlig.  Den finske misjonær Asta Vuorinen utsendt av FLM ble vi kjent med på språkskolen. Hun gikk i språkklassen over oss, og er nå ferdig med språkskolen. I dag (søndag 27.oktober) startet hun på sitt arbeid plassert i ei WJELC-krike (Vest Japansk Evangeliske Lutherske Kirke). Dette er også den japanske kirka NLM samarbeider med. 

Vi er veldig takknemlige for å være utsendt av NLM som misjonærer til Japan. Og vi synes det som stort å se hvordan Gud har sendt ulike mennesker fra ulike nasjoner og organisasjoner til Japan. Det var derfor en glede å ta del i seremonien i dag hvor Asta ble plassert inn i ei av samarbeidskirkene. Størstedelen av tiden vår går med på å studere japansk og på å forsøke å bevare og utvikle de skjøre relasjonene vi allerede har fått til flere japanere. Likevel ser vi det som verdifullt å sette av tid til å heie frem andre misjonærer i det arbeidet som legges foran dem slik som vi gjorde i dag ved å delta på denne seremonien. Måtte Gud velsigne det arbeidet Asta nå går inn i, og må Gud gjøre oss klare til det kommende arbeidet vi blir satt inn i om under et år til.

IMG_3511-2

We had a nice time in the church at HAT-Kobe today. So nice to cheer on Asta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s