Lekeplassen er på nytt fylt opp av nabobarn

Nå når skoleåret er godt igang, og temperaturen har sunket – fylles nabolagets lekeplass opp av nabobarna igjen. Det er hovedsakelig de yngste skolebarna som er der på ettermiddagen på ukedagene. Vi liker veldig godt å ta oss en tur til denne lokale lekeplassen og være sammen med dem som er der. Det er mange flotte barn der, og innimellom får vi hilst på foreldrene deres også. Lekeplassen er virkelig et flott sted å være for å få kontakt med naboer som vi eller ikke hadde klart å få kontakt med på andre måter. Kanskje noen av dem vil ende opp som våre venner, eller kanskje noen vil være med oss innom kirka og se hva som skjer der en gang. Vi koser oss uansett med å være der sammen med dem på lekeplassen uavhengig av hva fremtiden vil bringe.

IMG_2940IMG_2937IMG_2942IMG_2938

Og du vet du bor i Japan når husnøkler og barnemobiltelefonene ligger strødd utover hele lekeplassen. I dette landet behøver du rett og slett ikke passe på tingene dine så godt fordi det er ikke så mange som vil stjele dem. Det er flott å være vitne til det! Tenk å få lov til å bo i en millionby, også kan husnøkler og mobiltelefoner ligge slik uten å bli stjelt:

IMG_2963

En kommentar om “Lekeplassen er på nytt fylt opp av nabobarn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s