Basar i Aotani kirke

På mandag (14.oktober) var det basar i Aotani kirke. Dette er det nærmeste man kommer den norske julemessa i Japan. Både nytt og gammel kunne kjøpes. Det var også barneaktiviteter med premier, og veldig mye god mat ble solgt.

Vi var alle med og ordnet i stand til basar på søndagen, og en av oss voksne hjalp til på mandagen under selve basaren mens den andre koste seg med guttene våres på basaren.  Det var virkelig folksomt på basaren, og vi skulle tro at det ble til en god inntekt til kirka og arbeidet der.

IMG_2907-2IMG_2922IMG_2887

IMG_2901-2IMG_2885-2IMG_2913IMG_2915

En kommentar om “Basar i Aotani kirke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s