Mormor på besøk!

Fire gode besteforeldre har guttene våres. Og det gjør godt for guttene våres at de alle fire er like engasjerte og interesserte i livene deres. De alle fire er viktige i guttene våres liv.

Guttene har vært så heldige å hatt besøk av bestemor og bestefar (Randi og Alf Tråsdahl) tidligere i år. Besøket av dem gjorde godt! Nå gjorde det godt å ha morfar som sendte mormor på besøk helt til Japan (Sonja og Kjell Ivar Hærås). Takk til morfar!

Mormor har vært på besøk siden 29.august, og vil mest sannsynligvis være her til 27.september. Hun har allerede opplevd mye forskjellig, blant annet nabobarn på besøk i leiligheten vår, søndagsmøte i Aotani kirke, akvariumet i Osaka, Harborland i Kobe, leiligheten vår full av ungdommer og mye annet. Det er mye igjen å oppleve, og heldigvis god tid til å kunne gjøre det.

IMG_1681IMG_1664-2IMG_1665IMG_1870IMG_1830IMG_1815IMG_1942

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s