Gratulere til sjefens kone!

Vi har sannelig blitt velsignet med flotte mennesker rundt oss her i Japan. Eivind Jåtun har kommet til som vår nye Stedlige representant (dvs. sjefen vår). Guttene våre er umiddelbart blitt glade i både Eivind og hans kone Tone. Alf Ivar er fullstendig klar over at sin egen mamma også heter Tone, så Eivinds kone har han så fint gitt tittelen: Den nye Tone.

I dag (7.september) hadde vi den gleden av å overraske Den nye Tone med hjemmelaget bursdagskake på døra. Hipp, hipp hurra for Tone i dag!

IMG_1928-2IMG_1932

En kommentar om “Gratulere til sjefens kone!

  1. Hehe, det er bra at gutane veit forskjell på mamma Tone og den nye Tone!
    Minner om då eg gjekk på språkskulen og gjekk i klasse med mannen til ei som heiter Inger. Sonen deira på fire år, som også gjekk i Aobaen, fortalde ein dag foreldra sine: «Det er to som heiter Inger. Det er ho mor, og så er det far si Inger!»…..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s