Atter en fin filmkveld i stua vår.

Lørdag (6.juli) inviterte vi til filmkveld på nytt i leiligheten vår. Også denne gang kunne vi ha det hyggelig med en gjeng ungdommer. Vi så filmen «Risen», som viser deler av evangeliet sett gjennom øynene til en romersk soldat. Det er en sterk og tydelig film. En film vi kan anbefale: Risen, filmanmeldelse

We are so happy for having these kind of movie-nights. A great bunch of youth came, we love them!

Denne gangen kom en pastor tilreisende med ungdom i bilen. Ungdommene på filmkvelden er en blanding av døpte og ikke døpte, vi liker å ha alle sammen av dem på besøk.

Benjamin og Alf Ivar er virkelig så samarbeidsvillige når vi har slike kvelder som dette, det er en fryd. Bakgrunnen ligger nok i at guttene våre er blitt like glade i ungdommen som oss voksne er blitt. Alf Ivar og Benjamin ønske alltid hver og en av ungdomen hjertelig velkommen når de kommer inn døra. Når filmen starter, sier de fint fravel og er med Tone inn på kjøkkenet hvor vi koser oss sammen frem til leggetid.

IMG_7046

Vi er så taknemlige for å ha så mange flotte mennesker i livene våre. Og vi ser frem til neste gang hver og en av dem får anledning til å komme på besøk til oss på nytt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s