1 år med språkskole er herved fullført

Fredag (5.juli) var siste dag på skolen før sommerferien, og med det er vårt første år på språkskolen fullført. Det er fremdeles like rart at det bare er for et år siden at vi ikke kunne et eneste ord på japansk. Ja, vi hadde jo aldri vært i Japan før vi dro hit for å bo her i minst 6 år. Og nå har vi mange japanske venner, og vi kan kommunisere med dem, ikke alt blir like riktig da men…  Vi kjenner på at det sannelig er godt at vi skal studere japansk et år til. Det er sannelig litt av et språk dette folket har!

To flotte gutter var med oss på denne siste skoledagen, de var noen supre elever:

IMG_6992

Ellers holdt vi alle sammen et foredrag om jordskjelv på japansk for lærere og andre fremmøtte:

Og det hele ble avsluttet med stående snacks-og-kake-bord ute i gangen:

En finsk medmisjonær avsluttet sitt andre år på språkskolen sammen med oss denne fredagen. Det har vært sterkt å stå ved hennes side og heie på henne. Det kan ikke legges skjul på at det er en overgang å gå fra å være språkstudent til å være i jobb og snakke dette kompliserte språket der i jobben. Vi er imponert over henne! Lykke til!

IMG_7006

Vi har valgt å ha sommerferien vår her i Japan, og det vil forhåpentlig hjelpe oss til å holde språket ved like gjennom ferien. God sommerferie fra oss:

IMG_6996

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s