Venner av venner

Det er like gøy og spennende hver gang å invitere ungdommer fra kirka hjem til oss. Mange av dem tar med seg studievenner og andre venner som vi ikke møter på i kirka. Flotte mennesker alle sammen! Uansett om de tror på Jesus eller ei er de veldig velkomne på besøk.

So fun to have guest at our house. We like it, and we hope they will com again and again and again.

IMG_5177

Det er interessant å snakke om mange forskjellige ting på japansk med dem vi har på besøk. Vi kjenner på at vi stadig har nytt å lære om den japanske kulturen. Vi savner litt å kunne få til å snakke konkret om vår egen tro på Jesus på japansk. Vi har rett og slett ikke lært de japanske ordene som brukes til denslags enda. Vi har fått konkrete spørsmål rettet mot vår tro på Jesus, men grunnet språkbarriere har det vært utfordrende å svare avbalansert og  godt. Vi håper at vårt åpne hjem og vår oppførsel i første omgang kan vise litt hvem Jesus er til dem som lurer på hvem han er . Så kommer det nok en dag der vi skal få til å si hvordan det er for oss å tro på Jesus, og fortelle om hvorfor vi gjør det.

IMG_5175

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s