Muntlig fremføring på språkskolen

Da er vi igang med siste innspurt av nybegynnerkurset på språkskolen. Og det hele skal avsluttes med at vi har muntlig fremføring om et tema for flere lærere og alle klassene som studerer japansk på skolen. Vi nybegynnere har fått som tema å snakke om hva vi har lyst til å gjøre i Japan. Det er fint å erfare at man nå kan skrive en lengre tekst (manus til fremføringen) på japansk med japanske tegn. Fremdeles er teksten skrevet på et relativt enkelt språk, men vi kan se en god utvikling siden sist vi skrev manuset til en slik fremføring. Det tar virkelig tid og krefter å lære språk. For oss er det godt å erfare at vi enda finner glede i det å lære oss japansk.

Ole Bjarne er i dyp konsentrasjon når manuset for fremføringen skrives ned på PCen.

IMG_5045

Mens Tone valgte å skrive sitt manus for hånd. Vi lar oss fascinere at vi begge to ikke kunne et eneste ord på japansk for litt over et halvt år siden – og nå kan vi skrive slike tekster på japansk og snakke med våre japanske venner på japansk. Vi er under opplæring, så det forekommer naturligvis feil både i det vi skriver og i det vi sier.

Lærerne på språkskolen retter med flotte røde penner som tydelig viser oss hvor vi har gjort feil. Det er jo i feilene man får lært aller mest, så dette liker vi!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s