Den viktige hverdagen med hverandre

En ting som gir oss energi og som gleder oss er det å være med mennesker! Og det er med stor glede at vi stadig har fått anledning til å være med og blitt kjent med så mange forskjellige mennesker. Det er heller ikke annet vi ønsker oss enn akkurat det! På samme tid kjenner vi på at det er viktig å ha hverdager med hverandre som kjernefamilie innimellom.

Det kjennes rett og slett godt ut når vi fire i familien Tråsdahl klarer å gi hverandre noen av disse viktige hverdagene med hverandre! Og vi håper og ber om at alle de som eventuelt venter på sin tur til å bli invitert på besøk for første gang eller på nytt må klare å vente på oss.

Hverdager med hverandre gir rom for hytte i stua:

IMG_4940

Slike dager gir rom for to ivrige Bakemester Harepuser som arbeider livlig på kjøkkenet og lager de beste fantasikakene du kan deg:

Dinosaurer er veldig populært i hjemmet vårt for tiden. Hverdager gjør at den ene kan uavbrutt være dinosaur med hele seg, mens den andre kan få være helt oppslukt i leken med dinosaurfigurene:

Slike dager med oss selv gir rom for plutselig å lage noen enkle rislapper med risen som ble til overs etter middagen. Og guttene påtar seg gledelig jobben med å spise ut av lapperørerestene i bolla før den blir vasket:

IMG_4916

We love to be together with people. It gives us energy and happiness. We are thankful for every relationship we have with other people. But sometimes we have some days alone and it feels good. We are looking forward to find the opportunity to invite people to our house soon.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s