Juleevangeliet spilt av barnehagebarn

Alf Ivar og Benjamin er stolte barnehagegutter i NLM-barnehagen あおばえん her i Kobe. I år har barnehagen hatt anledning til å øve inn hele juleevangeliet med barn i alle rollene. Vi er imponert! Sang, bevegelse, dans og tekst ble fremført med stor iver av samtlige barn.

We are impressed by the children in あおばえん kindergarten. Well played!

Alf Ivar hadde rolle som stjerne i juleevangeliet.

IMG_2909

Benjamin hadde rolle som sau i juleevangeliet:

IMG_2908

Enkelte av bildene i dette blogginnlegget har ikke god kvalitet. Det er fordi de er bilde av filmopptak. Vi velger å ikke legge ut film på bloggen. Vi har lagt ut film på Instagram. Instragramkontoen vår heter «ferdige_fotspor».

En flott barneflokk i あおばえんbarnehage:

IMG_2948

Juleevangeliet inneholder et godt budskap! Et budskap om at Gud elsket verden så høyt at han gav sin sønn, Jesus, slik at dem som tror på han ikke skal gå fortapt. Det er den største og beste gaven vi vet om! Det er mye som er fortapt i denne verden. Og våre tanker går også i år til barn, ungdom og voksne som har det vondt i julehøytiden av ulike grunner. Gud var villig til å være Gud og bli menneske! I det kunne han seire over døden og gi alle mulighet til å leve et liv der det ikke finnes vondt lengre. Alt som er vondt og fortapt her og nå, har enda sjansen til å bli med på at Gud forvandler det til bare godt når tiden er inne. Dette er så stort at vi bare forstår det stykkevis og delt. Samtidig får den som velger å tro på Jesus lov til å ha kjennskap til det. Det er trygt og godt for oss å kjenne Jesus. Og det er med spenning vi ser at det vonde fremdeles er her i verden, for det betyr egentlig bare at Gud vil gi sjansen til enda flere å bli kjent med seg. Det er i grunnen derfor vi har dradd helt til Japan. Her er det så få som har den reelle sjansen til å kunne bli kjent med Jesus, fordi det ikke er så mange som kjenner Jesus og bor her. Også er det viktig for oss at ethvert menneske må selv bestemme  hva de vil tro på etter de har hørt evangeliet. Evangeliet er bare en Guds gave som vi har fått og ønsker å gi videre til dem som vil ha det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s