Den norske ambassaden på besøk

Fredag 14.desember fikk vi besøk av Den norske ambassaden med sin nye ambassadør i stua vår her i Japan. Det vil si ambassadøren ønsket å besøke NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband), og besøket ble avholdt i vår store stue.

Det var et fint, intenst og interessant møte. Gode ord ble utvekslet mellom oss. NLM ble varmt tiltalt og anerkjent av denne nye ambassadøren. NLM utgjør en av de største gruppene nordmenn i Japan. Ambassadøren er damen som står ved siden av Ole Bjarne på bildet:

IMG_2832

Ikke bare hadde vi besøk av Den norske ambassaden, generalkonsulen i Kobe kom også på besøk.

IMG_2815

Alf Ivar og Benjamin er som barn flest. De ser ikke forskjell på folk og dermed imøtekommer de ethvert menneske som om det var deres gode venn. Alf Ivar tok ambassadøren fint i hånden og leiet henne inn inngangsdøren vår da hun ankom, Benjamin fikk vist diverse lekebiler til generalkonsulen. Alf Ivar og Benjamin er alltid i farta, men vi fikk til å ta bilder av dem i farta der de og ambassadøren er på samme bilde.

Nydelige japanske kaker ble servert under besøket. Et kakestykke til hver, akkurat slik som det er normalt å gjøre her i Japan.

IMG_2811

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s