Hver dag til barnehagen…

Hver morgen rusler vi ned fra huset vår til barnehagen. Det merkes at Alf Ivar og Benjamin er blitt noen bygutter. De vet hvor farlig og uforutsigbare biler kan være, og er nøye med å se seg rundt etter dem mens de går i gatene. To flotte barnehagegutter på tur hånd i hånd:

IMG_2638

Alf Ivar og Benjamin er alltid først i barnehagen. Det må til for at foreldrene skal rekke å komme seg til språkskolen tidsnok. Det hender ofte at vi må vente litt utenfor barnehagen før barnehagelærerne kommer og åpner porten slik at vi kan komme inn:

Før Alf Ivar og Benjamin kan gå å leke med lekene i barnehagen, må de sette klistremerke på riktig sted i oppmøteboka si. Dette vet Alf Ivar og Bejamin godt! De tar frem oppmøteboka si og stiller seg rett opp ved bordet hvor klistremerkene er:

IMG_2593

Deretter er det i denne barnehagen en god stund med fri lek etterfulgt av diverse andre daglige organiserte aktiviteter som bevegelse til musikk, lesestund, sang og fortelling av bibelhistorier.

Dette er noen bilder Marit Nordhaug har tatt. Hun har vært volontør her i Japan en stund, men er nå dradd tilbake til Norge. Hun har vært blant annet til stor støtte for Alf Ivar, Benjamin og andre misjonærbarn ved å være tidvis tilstede i barnehagen:

Det synes for oss at Alf Ivar og Benjamin har flest gode dager i barnehagen. Dette er et bønnesvar for oss. Vær gjerne med å be om at det kunne forbli slik fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s