De gode søndagene

En adventpyntet kirke møtte oss i dag:

IMG_2446

Alf Ivar og Benjamin klarte også i denne søndagen å leke seg rolig gjennom søndagsmøtet i benkeradene sammen med de godt voksne menneskene vi sitter sammen med der.

Denne søndagen var kirka sin kjeller full av ungdom som leser til sine eksamener. Disse ukene før juleferien er fulle av eksamener og andre store avgjørende prøver for dem. Da er det godt å komme sammen med venner og lese teori. Det er så fint at enkelte kristne ungdommer kan få med seg så mange venner for å lese til prøver i kirka. Dette skaper rom for å stadig treffe nye japanske ungdommer, samtidig som vi også får anledning til å møte enkelte av dem igjen og igjen. Flott ungdom!

So many young people are in the church. They are in the basement and reading for their examinations. Nice to get to know them. They are good people!

I dag var det også igjen en liten gjeng med barn etter søndagsskolen i kjelleren, disse fikk Alf Ivar og Benjamin gleden av å leke sammen med etter søndagsmøtet:

IMG_2456

Også var vi så heldig at en del av ungdommene hadde anledning å bli med oss hjem i flere timer. Det er  lettere å bli ekstra kjent med dem som har anledning til å komme innom hjemmet vårt. Dette setter vi pris på!

Vi spilte brettspill sammen, spiste pizza og ellers bare var sammen. Det var fint å kunne viser og fortelle om hvorfor vi har pyntet med fingerer av Jesusbarnet i en krybbe i hjemmet vårt. .

IMG_2482.jpeg

We are so happy that some of the youth had the opportunity to visit our home. Nice to get to know you a better. たのしかった.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s