Advent

God advent til dere alle fra oss fire! I kveld ble stua vår i Japan pyntet til advent med diverse medbrakt og nyinnkjøpt pynt. Det ble raskt gjort etter at Alf Ivar og Benjamin var sovnet slik at det ble igjen tid av kvelden til språkstudiet (og et lite blogginnlegg). Vi ser at diverse duker som er lagt frem trenger å bli strøket, men den slags arbeid må vi spre litt utover flere dager for at vi skal klare holde tritt med språkstudiet. Det er med stor undring vi går julen i møte. Vi er takknemlig over å kunne tro på Gud som gav sin sønn, Jesus, til vår jord slik at vi kunne bli frelst ved han. Men hva er innholdet i jula for de fleste japanere? Det blir en fin oppdagelsesreise gjennom advent og julehøgtiden her i Japan for oss.  Vi ser frem til å bruke tid med våre venner også på denne tiden av året.

Vi har opplevd at folk spør etter postadressen vår, og vi har dermed funnet ut at det er kanskje like godt å skrive den her:

Tråsdahl, Norwegian Lutheran Mission, 2-3-5 Nakajimadori, Chuo-ku, Kobe-shi, 651-0052. JAPAN. 


 

Det blir flott å pynte juletreet ferdig sammen med Alf Ivar og Benjamin i morgen etter vi har vært i kirka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s