Ut på tur!

I dag (18.november) har vi kjørt på tur til en park sammen med en god gjeng fra barnehagen. Der grillet vi sammen og snakket sammen i flere timer. Vi er begeistret over hvor mange flotte mennesker vi får lov til å bli kjent med. Flere har spurt oss hva vi egentlig holder på med når vi er slike misjonærer. Vi synes det er et fint og spennende spørsmål å få.

I Japan griller man hovedsakelig med ved. Her har en gjeng saget ned et tre som vi kan bruke som ved til grillene.

IMG_2231

En god teknikk for å få god fyr på veden i grillen er å blåse på den gjennom et rør laget av bambus. Enkelte grillet masse godt kjøtt, mens andre laget gode japanske retter i gryte på grillen. Det hele er et spleiselag der alle har betalt litt hver for maten som ble laget.

Alf Ivar, Benjamin og oss voksne koste oss på tur! Og vi har fått en god erfaring av at seinhøsten er en god tid å grille på i Japan.

IMG_2215

IMG_2211

Now we know that late Autumn is a great time for BBQ in Japan. We love to be on trips like this with great people. So nice that there are so many nice parents and happy kids in our boys kindergarden. Thanks for a great day!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s