Tone ble med på kake-klubben til Asta

Torsdag 17. september ble Tone med på kake-klubben Asta har en gang i måneden i den kirken hun jobber i. Asta er misjonær fra Finnland. Hun og hennes finske misjonsorganisasjon samarbeider med samme japanske kirke som også Norsk Luthersk Misjonssamband (den norske misjonsorganisasjonen vi jobber for) samarbeider med.

De forskjellige kirkene her i Japan har ulike størrelser, og har dermed startet opp igjen med ulik drift av kirkene til forskjellig tid i møte med den fremdeles pågående koronaviruspandemien. De største kirkene har utsatt oppstart av full drift lengre enn de litt mindre krikene. Dette har sammenheng med at det er enklere å ta kontakt med alle medlemmer i de små kirkene hvis et menneske som har vært i kirka får påvist koronaviruset. Noen kirkene her i Kobe praktiserer at kirka stenger i 14 dager hvis en som har vært i kirka får koronaviruset påvist. Det finnes mange måter å både løse og møte det hele på. Og vi er fremdeles imponert hvordan kirkene stadig jobber seg igjennom den ene utfordringen etter den andre. Hele tiden har de fokus på å fremdeles kunne dele Jesus med hverandre og med dem de ellers har rundt seg i hverdagen.

På kaka-klubben lager de ulike vestlige kaker, Asta snakker om sin tro og kaken blir spist. En utrolig koselig klubb for folk i alle aldre. Til vanlig er det deltakerne som lager kaka mens Asta viser dem hvordan de skal gjøre det. På grunn av koronaviruset gjennomføres klubben nå ved at alle ser på at Asta lager kaken. Denne gangen laget Asta ei skikkelig god eplekake med masse spennende krydder. Hun laget også vaniljesaus som vi skulle helle oppå kaka når vi spiste den.

Vi satt alle med oppskriften foran oss slik at vi kunne skrive på alle de nyttige og flotte baketipsene Asta kom med underveis.

Asta delte et vitnesbyrd med oss, og deretter koste vi oss med å spise kaka sammen. Det var kjekt å bli kjent med dem som hadde kommet på kake-klubben. Noen av dem gikk i kirka til vanlige, andre kom bare til kirka for å gå på denne kake-klubben.

4 kommentarer om “Tone ble med på kake-klubben til Asta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s