Hjemmeskole

Alf Ivar sin internasjonale skole startet opp for over en uke siden. På grunn av koronavirusutbruddet har skolen vært stengt fra og med skolestarten, og vil være det en måned til fikk vi beskjed om i dag (7.april). Alf Ivar har begynt i gruppen med de store barna i Kindergarden på den internasjonale skolen. Når man er i denne gruppa må man nå mens skolen er stengt gjøre flere lekser hver dag. Disse leksene kan minne om lekser den norske førsteklassingen må gjøre, og er nok ment som en god forberedelse til overgangen til Kindergarden Class som Alf Ivar skal begynne i fra august. Hver uke lærer han en ny bokstav, regner matematikk, har gymlekse og lekser i musikk. Vi er imponert over Alf Ivars måte å takle den nye hverdagen:

IMG_7027

 

IMG_7070-2

I dag (7.april) fikk vi også beskjed om at Benjamin sin japanske barnehage også vil holde stengt en hel måned.

Vi er alle fire med friskt mot! Vi har fulgt med på sosiale medier hvordan flere av dere i Norge har stått i dette, og vi vil takke dere for innsatsen dere har gjort for Norge. Vi er klare til å gjøre vår innsats for Japan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s