Vi er i en nasjonal japansk avis!

Hvem skulle tro at vi skulle komme i en nasjonal avis hvor morgenutgaven har et opplag på litt over 2 millioner?! Avisen er ansett som en av de fem ledende nasjonale avisene. Vil du vite mer om avisa vi er avbildet i, kan du trykke på lenken: FAKTA om The Sakei News .

Vi kan imidlertid med en gang opplyse om at avisartikkelen ikke handler om oss i det hele tatt! Den handler om en av våre tidligere lærere på språkskolen, og vi ble spurt om å kunne være modeller på et bilde til avisen som skulle illustrere læreren i arbeid. Vi opplever det alltid som positivt å kunne hjelpe de menneskene vi har rundt oss. Og det hele vil nok bli en hendelse i livet som det vil være artig å se tilbake på. Med oss på bilde har vi våre kollegaer Kristin Nævdal og David Thorsen som vi også studerer språk med.

Selve avisartikkelen finner du ved å trykke på følgende lenke: The Sankei News

IMG_2290

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s