Julespill i barnehagen

Vi er atter en gang blitt imponert over julespillet guttene våres og de andre barnehagebarna fremførte for oss (15.desember). Juleevangeliet ble fremført så fint for et relativt stort publikum av familie og venner til barnehagebarna og søndagsskolebarna i kirka.

Ole Bjarne åpnet hele julespillet med å synge solo:

IMG_7508

Foruten å synge solo, ledet også Ole Bjarne foreldrekoret som Tone også sang i. Dette har vi naturlig nok ikke bilde av da vi begge var deltakere.

Vi var ellers veldig stolte foreldre til to hyrder i juleevangeliet:

IMG_7661

Alf Ivar er i gruppen til de eldste barna i barnehagen, og har dermed uniformsplikt på slike dager som dette. Hele gruppa av de eldste barna stod fremme i uniformene sine og sang en flott sang for oss:

IMG_7614-2

Benjamin spilte rytmeinstrument og sang sammen med gruppen av de minste barna i barnehagen:

IMG_7658

Det kom også to bamser på besøk, den ene bamsen leste i Bibelen mens den andre bamsen spilte på mobiltelefonen sin. Dette var kjempeartig for barna. Disse bamsene delte også ut gave til dem som vant i et mini-lotteri. Og tror dere jammen ikke Alf Ivar ble en av dem som vant!

IMG_7656

Det hele ble avsluttet høytidelig ved at barna overrakte en julegave til mødrene sine, og fikk en julesokk fylt med godteri i retur.

Vi har med andre ord hatt en fantastisk dag. Dette er et flott arrangement hvor julens kristne budskap kommer tydelig frem. For oss er det ingen jul uten Jesus. Vi synes derfor det er så flott at det finnes slike arenaer som dette hvor folk får høre om Jesus. Også må hver enkelt av dem som hører om Jesus velge helt selv hva de vil gjøre med det de hører om han.

IMG_7646

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s