Mange fine ting og flotte mennesker overalt i byen vår

Det er virkelig så mange fine ting i denne byen! Det er flere områder og parker som er utsmykket med forskjellig kunst. Vi liker å være rundt i byen og oppdage alt det fine. Også så mange flotte mennesker vi møter på overalt! Vi synes alltid det er kjekt å få snakket litt med de menneskene vi treffer på. Det å få høre en liten bit av ens livshistorie er interessant og berikende. Det å fortelle litt om Norge, Jesus og språkstudiet synes vi er artig. Folk vet stort sett lite om både Norge og Jesus, men de har mange lærerike ting å si om sitt eget språk.

IMG_8667

IMG_8560

Og når vi lever i landet til Pokemon, må vi selfølgelig gjøre et stopp når PokemonGo har en event på gang – og det må vi gjøre selvom det bare er en i familien vår som spiller PokemonGo. Vi er absolutt ikke de eneste som har stoppet opp på området hvor eventen skjer (enda flere mennesker befinner seg utenfor bildet):

IMG_8563

Vi har funnet ut at vi liker å gjøre mange av de tingene som japanere også liker å gjøre. Og det er vel egentlig bare supert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s