17.mai i Japan

Hipp, hipp hurra for Norge!

Vi fikk en melding på Messenger fra en venn som lød: «Blir nasjonalfølelsen ekstra sterk når man er så langt hjemmefra?» Nei, den gjorde egentlig ikke det. Men det å bo i et annet land viser oss veldig tydelig at vi virkelig har vunnet i lotto ved å ha blitt født inn i Norge. Japan har et oppegående og velfungerende samfunn. Japan er virkelig et flott land! Men vi forstår enda bedre hvorfor Norge stadig klarer å bli kåret til «Verdens beste land å leve i». Med dette som bakteppe var det med en viss indre ydmykhet vi feirer Norge som tilfeldigvis er vårt hjemland fordi vi ble født der.

Gjennom Den norske ambasaden ble det forsøkt å sende invitasjon til nordmenn i Japan. Mange flotte nordmenn kom og gjorde dagen unik for liten og stor. Arrangementet hadde et flott fokus på at 17.mai er barnas dag, og det gjorde det ekstra gøy for Alf Ivar og Benjamin. Rømmegrøt, pølse, is, kransekake og andre kaker stod på menyen. Vi gikk i 17.mai tog, hadde stafett, fikk høre på hardingfelespill, og fikk høre på taler fra Den norske ambasaden og andre.

IMG_8306

IMG_8278

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s