Misjonærkonferansen på Hiruzen

Da har vi overvært vår første misjonærkonferanse, og det har vi opplevde som positivt. Det er alltid noe spennende og fint med slike «første gang»-opplevelser. Vi kan konkludere med at vi virkelig har mange flotte og dyktige kollegaer, og misjonsarbeid er på ingen måte ferdig i Japan.

IMG_6136

Guttene våre, Alf Ivar og Benjamin, hadde et godt fellesskap med de andre misjonærbarna og ble godt passet på av de to dyktige Fjellhaugelevene Cecilie og Kristine mens møtene pågikk. Det så ut som de hadde det godt på mange måter.

Kirkepresidenten i samarbeidskirka WJELC (West Japan Evangelical Chuch) var også med oss en stund på konferansen sammen med sin kone. IMG_6281

Benjamin viser kirkepresidenten og hans kona noe utenfor gjennom vinduet. Mens Alf Ivar sitter lenge på fanget til kirkepiesrdentens kone og ser på eldre bilder i et album .

På søndag holdt Astrid søndagsskole for barna på norsk, det skapte god trivsel hos guttene våre.

IMG_6373

Vi dro på søndagsgudstjeneste i kirka på Hiruzen på søndag. Det er alltid godt å ha et slikt fellesskap med japanerne. Og guttene våre gledes seg over at det var noen barn i kirka som de kunne leke sammen med.

Vi vil take for en god stunden på Hiruzen !

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s