Filmkveld!

Vi liker å ha et hjem fylt opp av mennesker, og spesielt gøy synes vi det er å ha ungdommer på besøk. Vi inviterte til filmkveld hjemme hos oss på nytt på fredag (29.mars) som var. Det var det hele 13 ungdommer som kom og det synes vi var supert! Vi opplever oss velsignet av å få lov til å bli kjent med så mange flotte ungdommer. Noen av dem tror på Jesus og noen tror ikke på Jesus. Det er så mye godt å si om dem alle sammen.

So fun to have movie-night! We lovet to have our home filled up with people. We feel blessed to know so many young people. There are many good things to say about each of them. Welcome back!

Vi så en film som bygger på en sann historie om en kristen jente som mister armen sin under et haiangrep mens hun surfer. Jentas historie viser at også kristne kan komme ut for ulykker og ha det vanskelig i livet. Selv om ikke Jesus berget denne jenta fra en dramatisk ulykke som gjorde henne handicapet, var Jesus likevel tilstede i livet hennes og utgjorde en forskjell.

IMG_5806

Etter filmen fortalte Ole Bjarne om dette frie valget alle har i forhold til om èn vil ha Jesus i livet sitt eller ikke. Det er rett og slett noe hver og en bare må velge helt selv. Ole Bjarne beskrev hvordan hans valg om å ha Jesus i livet har vært betydningsfullt.

IMG_5809

UNO er et artig kortspill. Etter filmen kjørte vi på med en runde hvor vi alle sammen var med på spillet. Det ble en gøy omgang som varte en hel klokketime.

IMG_5812

IMG_5821

Vi gleder oss til neste gang hver og en av dem kommer på besøk igjen! De er alle hjertelig velkommen på besøk på nytt!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s