Søndagsbesøk

Vi har det altså så kjekt med denne gjengen her! De er flotte personer med interessante meninger og tanker om hvordan fremtiden vil være. De har også mange gode tanker om hva det vil si å være kristen. Mange av dem har høye forventninger til seg selv og er omgitt av høye forventinger av andre. De er noen tøffinger!

We like to have these people as visitors. They are nice people with a lot of good thought about many important things. We are happy that they want to follow Jesus.

IMG_4528

Det meste av pratingen foregår nå på japansk mellom oss. Det er noen ganger godt å kunne støtte seg litt på engelsk for å være helt sikker på at man har sagt det man har ønsket på japansk. Ved å snakke med ungdom får vi lært oss mange artige ungdoms-slang og uformelle bøyninger på verb, substantiv og adjektiv får vi hørt mye av. Japansk er virkelig et spennende og utfordrende språk. Vi kjenner på at vi absolutt er langt ifra ferdig utlært.

Ungdommene er veldig flinke til å leke med barn, og de liker veldig godt å leke med guttene våre. Guttene våre liker disse ungdommene veldig godt. Stor stas å ha dem på besøk.

IMG_4530

Foruten å snakke sammen, spiller vi også spill. Spillet Jenga er en gjenganger:

IMG_4554

Nintendo må vi jo også selvfølgelig spille:

IMG_4545IMG_4546

God atmosfære i stua:

IMG_4551

Tusen takk for besøket, velkommen igjen!

Thank you for comming! You are very welcome to come again.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s