Barnedåp

Det oppleves som stor å tro på Gud som gir så mye til oss. Den kristnes tros kjerne kommer så tydelig frem i barnedåpen synes vi. Barnet gjør ingenting selv i dåpen. Barnet samtykker ikke, går ikke selv til døpefonten, utsier ingen tale. Sånn er det å være kristen, ingenting avhenger av hva vi gjør selv eller presterer å si i forhold til Gud. Det avhenger ene og alene på det Gud er, har gjort og gjør. Kristen tro er på den måten for mange en opp-ned-religion. Ingen kan gjøre seg fortjent til å være kristen. Det hele handler om det Gud gir oss. I slikt opplever vi at det finnes en hvile og trygghet som vi ikke finner noen andre steder.

I dag kan vi gratulere Aron Isaiah Bergersen med dåpsdagen! Gud gav han i dag dåpens gave mens han sov godt. Gratulerer til mamma Karoline og pappa Marius!

Flott barnedåpsgudstjeneste i Nishisuma kirke med påfølgende barnedåpsfest:

IMG_4454

IMG_4457

IMG_4129

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s