Tur til Ako

I dag tok vi oss en dagstur til Ako. I Ako bor og arbeider vår kollega Kari Opperud, det var henne vi dro på besøk til. Kari har kjent Ole Bjarne siden han var liten.

img_3742Alf Ivar og Benjamin er flinke til å kjøre bil! iPad med film og øreklokker bidrar fint med passende underholdning på slike bilturer over flere timer. Det er likevel alltid interessant å kjøre bil med to småunger i baksete. Alltid noe å bryne seg på! Denne gangen ble det flere stopp både på veien til og fra Ako. Vi liker det!

I Ako fikk vi plukket mikan og mandariner hos noen bekjente av vår kollega Kari. Mikan er i slekt med og ligner på mandariner. Det var koselig! Deilig å få med seg en eske full av helt ferske frukt i bilen. Tusen takk!

img_3762img_3759

Etter en nydelig lunsj hjemme hos Kari, gikk vi til en flott park hvor vi voksne så vel som barna fikk beveget oss.

img_3767

img_3769img_3774

Kari er flink til å ta bilder! Vi synes ikke det er like enkelt å ta bilder i alle situasjonene. Tidvis har man nok med å passe på og hjelpe til i situasjoner. Kari sa hun skulle sende oss noen av de bildene hun tok fra denne dagen. Dette gjør kanskje blogginnlegget vil få enda flere bilder etterhvert. Følg med! Kari har en flott blogg som det også går ann å lese på: Kari i Japan

Takk for en hyggelig dag, Kari!

 

 

 

 

En kommentar om “Tur til Ako

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s